در گذشته، تنظیماتی برای تعداد نتایج در هر صفحه در گوگل وجود داشت که امکان تعیین تعداد نتایج نمایش داده شده در جستجوها را فراهم میکرد. اما این گزینه حذف شده و اکنون تنها میتوانید از روشهای دیگری برای تغییر تعداد نتایج نمایش داده شده استفاده کنید.
در حال حاضر این امکان برداشته شده اما همچنان راهی وجود دارد که افراد بتوانند برای پیدا کردن رتبه وب سایت خود در نتایج جستجوی گوگل از طریق افزایش تعداد نتایج در هر صفحه گوگل استفاده نمایند. با ما در این مقاله از دیجیتایزر همراه شوید تا به راه حل این موضوع دست پیدا نمایید.
اگر قصد دارید تعداد نتایج نمایش داده شده در جستجوی گوگل را افزایش دهید، میتوانید از روش Query String و پارامتر num استفاده کنید. به این صورت که با اضافه کردن این پارامتر به آدرس جستجوی گوگل، تعداد نتایج را به دلخواه خود تنظیم کنید. برای مثال:
در این مثال، شما باید با جایگزین کردن کلمه کلیدواژه در مقال علامت مساوی = با کلمه یا عبارت مورد نظر خود ، گوگل تا 100 نتیجه را به شما نمایش خواهد داد. سپس میتوانید با استفاده از کلیدهای CTRL+F و وارد کردن نام یا آدرس سایت مورد نظر، به سرعت بررسی کنید که آیا سایت شما در میان این 100 نتیجه قرار دارد یا خیر.
به عنوان مثال ما می خواهیم رتبه کلمه کلیدی پروکسی رایگان تلگرام را برای وب سایت دیجیتایزر را در نتایج جستجوی 100 تایی پیدا کنیم.
برای اینکار باید لینک زیر را در نوار آدرس کروم بنویسیم:
https://www.google.com/search?num=100&q=پروکسی رایگان تلگرام
حالا باید با استفاده از کلید ترکیبی CTRL+F اسم وب سایت را در کادر جستجو نوشته و اینتر بزنیم تا بتوانیم رتبه کلمه کلیدی خود را پیدا کنیم.
خب تا اینجا توانستیم نتایج جستجوی گوگل را در هر صفحه افزایش دهیم و کلمه کلیدی خود را جستجو کنیم اما همچنان نمی توانیم به راحتی رتبه وب سایت را پیدا کنیم مگر اینکه از اول تا سایت سایت خودمان تمامی لینک ها را بشماریم که این عمل کلی وقت و انرژی از ما می گیرد.
خب با این اوصاف باید چه کار کرد؟ با ما همراه شوید تا راهکار درست را به شما معرفی کنیم.
بهترین راه استفاده از اکستنشن گوگل کروم با نام SEOquake است که با شماره گذاری بر روی هر لینک کار ما را برای پیدا کردن رتبه کلمات کلیدی راحت کرده است.
ابتدا با کلیک بر روی لینک زیر افزونه را دانلود و فعال نمایید.
همچنین می توانید با جستجو کردن SEOquake extention در نوار جستجوی گوگل و کلیک بر روی لینک زیر این افزونه را پیدا کنید و دانلود کنید اما حتما توجه داشته باشید که افزونه همانند تصویر زیر باشد:
سپس بر روی افزونه کلیک کنید تا پنجره آن باز شود.
پس از آن روی چرخ دنده تنظیمات کلیک کرده و گزینه preferences را انتخاب نمایید.
در این قسمت بر روی تب SERP Overlay کلیک کرده و در پایین صفحه قسمت Highlight list نام دامنه را بدون https و www وارد نمایید. رنگ هایلایت را هم در قسمت Highlight color در پایین گزینه Highlight list می توانید تغییر دهید.
حال برای پیدا کردن رتبه کلمه کلیدی خود به ترتیب کارهای قبلی را انجام می دهیم.
ما برای مثال این بار کلمه کلیدی مورد نظر ما پروکسی تلگرام 1403 برای وب سایت دیجیتایزر است. برای این کار ابتدا کوئری را وارد می کنیم.
https://www.google.com/search?num=100&q=پروکسی تلگرام 1403
حال پس از وارد کردن کوئری و کلمه کلیدی مشاهده می کنید که تمامی نتایج یک عدد در کنار لینک ها قرار داده است.
شما با فشار دادن کلید ترکیبی Ctrl+F5 و نوشتن نام وب سایت به عنوان مثال (digitizerco.net) داخل نوار جستجوی find می توانید رتبه وب سایت خود را به راحتی پیدا نمایید. به همین راحتی 😊
البته این اکستنشن بسیار مفید و کاربردی برای وب مستران و متخصصین حوزه سئو می باشد و قابلیت های بسیار بیشتری دارد که ما در ادامه آموزش کار کردن با این ابزار و اکستنشن را برای شما در مقالات بعدی قرار خواهیم داد.
شما میتوانید با تغییر آدرس URL جستجوی گوگل، نتایج را به زبان فارسی یا هر زبان دلخواه دیگر مشاهده کنید. با اضافه کردن عبارت hl=fa به انتهای آدرس، صفحه جستجوی گوگل به حالت راست به چپ (RTL) تغییر کرده و منوی گوگل کاملاً به فارسی نمایش داده میشود. همچنین، گزینه "Translate this page" دیگر کنار آدرس سایتها ظاهر نمیشود. هرچند که نتایج جستجو ممکن است مشابه حالت عادی باشد، اما برخی وبسایتها که متاهای محلی زیر را در کدهای HTML خود (در بخش Head) دارند، ممکن است در جستجوی محلی رتبه بهتری کسب کنند:
برای جستجوی فارسی میتوانید از لینک زیر استفاده کنید:
همچنین، اگر بخواهید 100 نتیجه نخست جستجو به زبان فارسی نمایش داده شود، کافی است از لینک زیر استفاده کنید:
با استفاده از این روش، به راحتی میتوانید نتایج را به زبان فارسی مشاهده و بررسی کنید.
جمع بندی
با استفاده از روشهای ارائهشده، میتوانید به راحتی تعداد نتایج جستجوی گوگل را افزایش دهید و به ارزیابی رتبه وبسایت خود بپردازید. افزونه SEOquake نیز ابزاری کارآمد است که به شما در شمارش و بررسی نتایج جستجو کمک میکند. علاوه بر این، با تنظیم زبان جستجو به فارسی، میتوانید نتایج مرتبطتری دریافت کرده و به تحلیل دقیقتری برسید. این ابزارها و تکنیکها به وبمستران و متخصصان سئو کمک میکنند تا به بهبود استراتژیهای خود بپردازند.😉
هر کسب و کاری که خدمات و محصولاتی را از طریق یک سرویس وب ارائه می دهد و هدف آن دستیابی به حضور و دیده شدن در موتورهای جستجو است، نیاز به تجزیه و تحلیل دارد که به آن امکان می دهد وضعیت فعلی و فرصت های موجود برای بهبود را شناسایی کند . بنابراین، شناخت انواع کلمات کلیدی سئوی موجود و انتخاب بهینه کلمات کلیدی که امکان موفقیت استراتژی سئوی ما را فراهم می کند، ضروری است .
بهروزرسانی اصلی گوگل در مارس 2024 تغییرات بزرگی را در صنعت سئو ایجاد کرده است. این بهروزرسانی مشابه بهروزرسانیهای پاندا و پنگوئن میتواند تأثیر گستردهای بر وب داشته باشد و بسیاری از وبسایتها را تحت تأثیر قرار دهد. این بهروزرسانی تأثیرات قابل توجهی داشته و همه کارشناسان سئو که با آنها صحبت کردهام، معتقدند که این تغییر یک موضوع بسیار مهم است. حالا سوال این است: آیا وبسایت شما تحت تأثیر این بهروزرسانی قرار گرفته است؟
آیا تا به حال فکر کردهاید که چگونه گوگل بهترین پاسخها را به جستجوهای شما ارائه میدهد؟ این موفقیت بهلطف الگوریتمهای جدید گوگل همواره در حال تغییر گوگل است! در طول زمان، گوگل به طور مداوم این الگوریتمها را بهبود بخشیده تا نتایج مرتبط و معتبرتری را ارائه دهد. در این مقاله از دیجیتایزر بیایید نگاهی به تاریخچه جالب این بهروزرسانیها بیندازیم.